19 Ağustos 2013 Pazartesi

AKILLI TELEFON PIYASASI

AKILLI TELEFON PIYASASI

Akıllı telefonları artık neredeyse kullanmayan kalmadı. Görüntüsü, şıklığı, birçok özelliği ve donanımı ile artık hemen hemen herkesin 'cebine' giren akıllı telefonlardaki rekabet, inanılmaz boyutlara ulaştı. Çok değil 7-8 sene öncesine kadar telefonların boyutları küçük olduğunda kullanımı daha rahat görünüyordu, fakat özellikle sosyal medyanın bir çığ gibi büyümesi ile beraber, şimdilerde ekranı diğerlerine göre büyük olan telefonlar daha popüler hale geldi.

Hal böyleyken, akıllı telefon üreticileri arasındaki rebabetin dozu da çok arttı. Bugün;Apple, Samsung, LG, Sony, HTC, Blackberry ve Nokia gibi dev şirketler, neredeyse her ay çıkardıkları modellerle tüketicilerin hem göz zevkine hitap eden, hem de son teknolojik imkanları seferber ederek piyasaya sürdükleri cihazlarla amansız bir yarışın içerisindeler. Bu kadar çok markanın piyasada olması da şüphesiz bizleri çok memnun etmekte. Alacağımız modelin özelliklerini karşılaştırarak bütçemize uygun en iyi markayı ve modeli seçebileceğimiz güzel ve zengin bir ortam var.


Şimdilerde en popüler - daha doğrusu son çıkan - modellere göz atmak istersek; ( Siz bu yazıyı okuduğunuzda yeni modeller çıkmış olabilir :) )

İphone 5
Samsung S4
Samsung Galaxy Note 2
LG Optimus Pro
HTC One
Sony Xperia Z
Blackberry Q10
Nokia Lumia 920

Yeni çıkan modelleri, mümkün olduğunca bu köşeden sizlere ulaştırma peşinde olacağımı hatırlatarak, yazımı bir espri ile bitirmek isterim :

"Havalar nasıl olursa olsun, sizin akıllı telefonunuzun ekranı en büyük olsun..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Us

Total Pageviews